"İrem Derici ve Gökhan Fırat Aşkı Son Buldu: "Bir Erkek İçin Üzülmeyeceğim'' Dedi...

"İrem Derici ve Gökhan Fırat Aşkı Son Buldu: "Bir Erkek İçin Üzülmeyeceğim'' Dedi...
Ünlü popçu İrem Derici, yaklaşık yedi ay süren ilişkisini yönetmen ve fotoğrafçı Gökhan Fırat ile sonlandırdı. Derici, "Bundan sonra bir erkek için asla kendimi üzmem" diyerek ayrılığı duyurdu. Çiftin ayrılığı gündem oldu! İşte detaylar...

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden İrem Derici'nin aşk hayatı yine gündemde. Geçtiğimiz yıl Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan ile yollarını ayıran Derici, kısa süre sonra fotoğrafçı ve yönetmen Gökhan Fırat ile yeni bir ilişkiye başlamıştı. Ancak bu ilişki de yedi ay sürdü ve sona erdi.

O sözler ayrılık getirdi İrem Derici-Gökhan Fırat aşkı bitti

İrem Derici, yakın zamanda Hülya Avşar'ın YouTube programı 'Bir Hülya Avşar Sohbeti'ne konuk olmuş ve özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Derici, "Bundan sonra bir erkek arkadaş için asla kendimi üzmem. Aşkımdan gebersem de ertesi gün devam edeceğim. Üzülemem, üzülemem. Duyguya vaktim olmadığını düşünüyorum," demişti. Bu sözler, sanatçının ilişkilerine bakış açısını net bir şekilde ortaya koyuyor.

İrem Derici'nin bu açıklamalarından kısa bir süre sonra ilişkisinin sona erdiği ortaya çıktı. Derici, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla ayrılığı doğrulayarak, "Alimden hallice kadınım ve aşırı ileri görüşlüyümdür. Yeniden single and ready to mingle," ifadelerini kullandı. Bu durum, ünlü popçunun özel hayatına dair merak uyandıran bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

O sözler ayrılık getirdi İrem Derici-Gökhan Fırat aşkı bitti

İrem Derici'nin müzik kariyeri kadar renkli olan özel hayatı, hayranları tarafından yakından takip ediliyor. Şarkıcının gelecek projeleri ve özel hayatındaki gelişmeler merakla bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.